Pomóż mi znaleźć pracę!

Prześlij nam swoje dane

Skontaktujemy się z Tobą bezpośrednio, aby pomóc Ci znaleźć pracę!

Euro Planit is op zoek naar uitbreiding van onze recruitmentafdeling. We zoeken een energieke en enthousiaste recruiter om ons team te versterken en zowel Poolse als Nederlandse medewerkers te werven.

Opis stanowiska pracy

Als recruiter zoek jij nieuwe medewerkers, voer je gesprekken met hen en selecteer jij de beste. Jij gaat nét even dat stapje verder om de juiste kandidaat te vinden en jij weet mensen te enthousiasmeren. Door jouw enthousiasme kiezen ze voor Euro Planit en houden ze graag contact met je. Je hebt een ontzettend afwisselende baan waarin je altijd in beweging bent. Met jouw uitgebreide netwerk en ‘out of the box’ denken zorg jij ervoor dat je de juiste match voor elk bedrijf vindt.


Je taken omvatten:

 • Actief zoeken en benaderen van potentiële kandidaten via diverse kanalen.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken en het beoordelen van kandidaten op basis van hun kwalificaties en geschiktheid voor de functie.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van wervingsstrategieën om de beste talenten te vinden.
 • Opbouwen en onderhouden van een netwerk van potentiële kandidaten.
 • Enthousiasmeren en overtuigen van kandidaten om voor Euro Planit te kiezen.
 • Samenwerken met teamleden en andere afdelingen om de wervingsbehoeften te begrijpen en te vervullen.
 • Bijdragen aan het verbeteren van het wervingsproces en de kandidaat ervaring

Kim jesteś?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding
 • Het is een pré als je al ervaring hebt in recruitment en met een specifieke voorkeur voor het werven van Poolse medewerkers.
 • Je bent sociaal en spreekt vloeiend Pools en Engels, bij voorkeur ook Nederlands. 
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties gaat je goed af. Daarnaast ben je creatief en innovatief in het aanpakken van wervingsuitdagingen en het vinden van geschikte kandidaten.
 • Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend; je kunt goed je eigen dagindeling bepalen en weet meerdere taken en prioriteiten effectief te beheren.
 • Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Co oferujemy?

Naast een uitdagende baan bieden we een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Euro Planit krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Denk aan het volgen van opleidingen, sparren met collega's en professionals, en het uitbreiden van je netwerk. Dit zijn slechts enkele opties die wij bieden om jouw professionele groei te ondersteunen en te stimuleren.

O nas

Euro Planit Personeelsdiensten is het gezelligste bemiddelingsbureau in Noord-Oost Nederland, met vestigingen in Vorden en Hengelo OV. Wij zijn gespecialiseerd in techniek, industrie en logistiek, en werven medewerkers uit diverse landen. Ons team is dynamisch en geen dag is hetzelfde! Sluit je aan bij ons enthousiaste team en ontdek de mogelijkheden bij Euro Planit!

Więcej informacji

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Dat begrijpen we! Neem dan zo snel mogelijk contact op met m.behnke@europlanit.nl (NL/ENG/PL) en zet de eerste stap naar een nieuwe, uitdagende carrière in recruitment!

Chcesz dowiedzieć się więcej o wakacie? Proszę o kontakt:
Euro Planit b.v.

Vivian Kuster
Dienstenweg 1
7251 KP Vorden

Tel: 0682292063
E-mail: v.kuster@mail.europlanit.nl